Hoe kies je de juiste zonnecrème van Institut Esthederm?

Het zonnegamma van Institut Esthederm wordt ingedeeld in de hoogte qua zonnebescherming, maar uniek aan Institut Esthederm is ook dat het ingedeeld wordt in verschillende zonnetypes. Met extra verzorgende ingrediënten die de werking optimaliseren naargelang hoe gevoelig je huid is voor de zon.

En omdat de meeste mensen nu eenmaal graag bruinen, maar het aantal zonuren best beperken omdat we weten dat dit schade aanbrengt aan onze huid. Heeft Institut Esthederm ook producten die de bruining stimuleren, zodat we een mooie bruine teint krijgen met minder zon!

 • Eindelijk een minder zongevoelige huid!

  Dit kan de zoektocht naar een goede zonnecrème die je huid verdraagt en waarmee je toch van de zon kan genieten zonder bobbeltjes of blaasjes echt moeilijk maken!

  Meestal wordt zonneallergie elk jaar erger. Zijn inspuitingen vaak de laatste redding, maar dan nog... welke zonnecrème gebruik je dan alsnog?

  Institut Esthederm is ontstaan doordat Dr. Thorel, de oprichter van het merk, last had van zonneallergie en een product zocht waarmee hij toch terug van de zon kon genieten.

  Bekijk de geselecteerde producten 
1 van 2
 • Stimuleer je bruining.

  Je bruining stimuleren zorgt voor een betere interne bescherming. Door dit te combineren met ingrediënten die je huid minder snel laten verbranden, is je kleur egaler en blijft je bruine kleur ook langer!

  Laat je huid echt niet meer eerst express verbranden omdat je daarna toch bruin wordt. Zorg er in de plaats voor dat je direct mooi bruint zonder verbanden, dit komt je huid op langere termijn enkel ten goede!

  Lees meer over de ideale zonnebescherming 
1 van 2
 • Ik verbrand niet dus ik heb geen zonbescherming nodig?

  Denk jij er ook zo over? Gebeurt wel vaker! Maar...
  Niets is minder waar. Huidveroudering, pigmentvlekken, huidkanker,... zijn huidkenmerken die meest getriggerd worden door de zon. Zeker als je niet of de verkeerde zonbescherming gebruikt!
  De juiste zonbescherming zorgt er echt niet voor dat je minder snel zal bruinen, in tegendeel, door met het Adaptasun gamma van Institut Esthederm te beschermen stimuleer je net nog je bruining én blijft je bruine teint langer.

  Als je mooi wil bruinen, maar toch je huid goed wil beschermen?

  Lees dan zeker verder => 
1 van 2