Zo eenvoudig is Striplac afpellen en hoe je je nagels erna verzorgt

Zo eenvoudig is Striplac afpellen en hoe je je nagels erna verzorgt

Ik kreeg een bericht van een klant die vroeger altijd een klassieke gellak liet doen en merkte dat haar nagels daar heel broos en dun van werden.
Nu gebruikt ze al een tijdje Striplac maar als ze haar Striplac afpelt ziet ze kleine witte velletjes op haar nagels waardoor ze dacht dat ze ook terug haar nagels beschadigde en ze was wat ongerust. Voor de zekerheid vroeg ik als ze ook het gevoel had dat haar nagels dunner en minder stevig waren maar ze zei dat dit niet het geval was.

De witte velletjes na het afpellen van je Striplac zijn normaal, ik toon je in deze video hoe ik mijn Striplac afpel, dat ik dat inderdaad ook heb en hoe je zorgt dat je nagels er terug verzorgt uitzien.

Soms pel ik mijn Striplac af zonder product, maar er bestaat ook een peel off activator, is een verzorgende olie die je kan aanbrengen bij het afpellen.

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

Download het Striplac stappenplan.

Wil je het Striplac stappenplan ontvangen om zelf stap per stap je Striplac manicure thuis te doen? Meld je aan hieronder en ik geef je tips zodat je het gemakkelijker thuis zelf kan doen.

ja, ik wil het Striplac stappenplan.
1 van 4