Natural Self travel essentials.

Natural Self travel essentials.

Deze 100% natuurlijke essentials mogen niet ontbreken in je koffer deze vakantie! De travel sizes maken het handiger om mee te nemen, zodat je toilettas of beautycase minder vol zit.

De essentials voor je gelaat:

natural self verzorging gelaat

10 ml facial lotion

Met deze lotion reinig je je ogen en gelaat. Naspoelen mag.

10 ml day dreamer - dagcrème

Deze crème mag je 's morgens en 's avonds aanbrengen om je huid te hydrateren en te voeden. Overdag kan je vervolgens de 100% natuurlijke zonnecrème aanbrengen, deze mag je voor je gelaat en je lichaam gebruiken.

10 ml lip balsem

Omdat het verzorgen van je lippen op vakantie even belangrijk is! Lippen drogen sneller uit door de warmte, door zeewater, wind,...

 

De essentials voor je lichaam:

natuurlijke lichaamsverzorging van natural self

30 ml body scrub

Je lichaam scrubben voor de vakantie zorgt ervoor dat je dode huidcellen verwijdert worden en je huid mooier en egaler kan bruinen. Ook tijdens de vakantie mag je 1 a 2x per week scrubben. Denk hierdoor niet dat je je bruine kleur zal af scrubben! In tegendeel... doordat je nieuwere huidlagen mooier en beter kunnen bruinen omdat je dode huidcellen verwijdert zijn, zal je bruine kleur veel langer blijven.

Om vervelling tegen te gaan is het belangrijk om goed te smeren!
Dit kan met de 100% natuurlijke zonnecrème van Self.

En even belangrijk is om 's avonds goed je huid te hydrateren en te voeden. Dit kan je doen met de body butter.

De zonnecrème en body butter van Self mogen zeker ook voor baby's en kinderen gebruikt worden. Zeker omdat ze 100% natuurlijk zijn, een goede bescherming geven en de huid goed verzorgen.

Op reis mag natuurlijk een deodorant niet ontbreken. Zeker met chemische varianten opletten wanneer je in de zon gaat zodat dit geen allergische reactie veroorzaakt. Deze deodorant crème van Natural Self is 100% safe en 100% natuurlijk.

 

De essentials voor je haar:

Natural Self heeft ook een natuurlijk gamma om je haar te verzorgen, en gelukkig ook in travel size!

natuurlijke shampoo en conditioner van natural self

De natuurlijke shampoo Fine Restoring hair shampoo verzorgt je hoofdhuid goed, zeker aan te raden bij mensen met een gevoelige hoofdhuid, eczeem, psoriasis,...

en de Fine Nourishing hair conditioner om je lengtes extra te verzorgen, deze bevatten allebei ook geen chemische ingrediënten. Ideaal voor de hele familie.

 • Stap 1 - reinigen

  Je gezicht 's morgens reinigen met de facial lotion van Self.

  Deze lotion kan je afspoelen maar mag je ook met een watje over je ogen en gelaat wrijven om je huid netjes te reinigen.

  Lees meer & shop 
 • Stap 2 - verzorging

  Na het reinigen breng je de dagcrème "All day dreamer" van Self aan.

  Deze crème verzorgt en hydrateert je huid, heeft een iets lichtere textuur dan de nachtcrème, ideaal voor overdag.

  Lees meer & shop 
 • Stap 3 - SPF

  Vanaf de lente en zeker tijdens de zomer is het belangrijk om elke ochtend je huid te verzorgen met een zonbescherming.
  Deze 100% natuurlijke Boost of protection sunscreen van Self mag je voor je gelaat én voor je lichaam gebruiken.

  Lees meer & shop 
1 van 3
 • Stap 1 - reinigen

  Zoals 's morgens gaan we ook onze huid 's avonds reinigen, ook als je geen make-up draagt ligt er een laagje vuil op onze huid die we beter verwijderen alvorens we onze crème aanbrengen. Zodat deze nog beter zijn werking kan doen.

  Lees meer & shop 
 • Stap 2 - nachtcrème

  Deze nachtcrème "All night starlight" van Self heeft een iets rijkere textuur dan de dagcrème, ideaal om je huid 's nachts nog extra te voeden. Verkies je een lichtere textuur, dan kan je de dagcrème ook 's avonds gebruiken.

  Lees meer & shop 
 • Extra verzorging voor je lippen

  In de zomer kunnen je lippen droger worden door de zon die de huid en de lippen kan uitdrogen. In de winter zorgt net de koude en de wind ervoor dat de lippen gevoeliger en droger zijn. Dus deze natuurlijke lipbalsem van Self is het hele jaar door een aanrader. (mag je 's morgens en 's avonds aanbrengen)

  Lees meer & shop 
1 van 3
 • Facial Scrub

  De facial scrub "Boost of oxygen" van Self. Mag je 1 a 2 keer per week gebruiken om je dode huidcellen te verwijderen en een extra glow op je huid te creëren.

  Lees meer & shop 
 • Extra verzorgend masker

  Je huid maar ook jij hebben eens deugd van een extra verzorgingsmoment thuis, het "boost of indulgence" masker van Self 10' oplaten (mag langer), zorgt voor een welness moment bij je thuis. Neem terwijl je favoriete magazine en neem even de tijd om extra te genieten!

  Lees meer & shop 
1 van 2
 • Body scrub

  1 a 2x per week mag je de dode huidcellen van je lichaam verwijderen met deze bodyscrub van Self, je kan deze ook als badzout gebruiken.

  Lees meer & shop 
 • Body butter

  Deze aangename crème textuur geeft geen vettig gevoel maar hydrateert en voedt wel je huid, zodat je een mooie zachte huid hebt.

  Lees meer & shop 
 • Deodorant

  De deo crème is onlangs toegevoegd aan het gamma van Self. Deze is ook 100% natuurlijk en bevat geen toxische stoffen zoals vaak in deo gebruikt wordt.

  Lees meer & shop 
 • SPF

  Een hoge zonbescherming voor de hele familie, die 100% natuurlijk is en voor je gelaat én lichaam mag gebruikt worden.

  Lees meer & shop 
 • Body wash - douchegel

  Een douchegel die je huid niet uitdroogt maar al verzorgt van het moment onder de douche.

  Lees meer & shop 
1 van 5
 • Shampoo

  De 100% natuurlijke, herstellende "Restoring hair shampoo" van Self, reinigt je hoofdhuid, je haar terwijl ze deze ook herstelt.

  Lees meer & shop 
 • Conditioner

  Na de shampoo kan je de conditioner aanbrengen voor extra verzorging voor je lengtes en punten.

  Lees meer & shop 
1 van 2