Let op met SPF's, hoe bescherm je jouw huid het best tegen de zon?

Let op met SPF's, hoe bescherm je jouw huid het best tegen de zon?


 

Ook PCA Skin Therapy beschermt tegen blauw licht, infrarood licht en zichtbaar licht. Het werkt met SPF's, maar er is een groot verschil met klassieke SPF's en die van PCA.  

  • Broad Spectrum SPF?

PCA beschermt tegen Broad Spectrum SPF. Dit wil zeggen dat het beschermt tegen UVA én UVB, maar ook zichtbaar, infrarood en blauw licht. Een zonnecrème met als label Broad Spectrum SPF, moeten verschillende testen doorstaan om te bewijzen dat ze tegen alle UVA en UVB stralen beschermen. 

UVB staat voor het verbranden - ze veroorzaken zonnebrand, verouderen en misschien ook huidkanker. 

UVA staat voor het verouderen - ze veroorzaken rimpels en huidkanker. UVA zijn maar dan 90% van de UV stralen en gaan door wolken of ramen, het hele jaar door. Dus in de winter moet je je ook beschermen tegen deze stralen. De zonnecrèmes van PCA zijn hier ideaal voor. Ze zijn aangeraden door het kankerfonds voor dagelijks gebruik. 

Het hele jaar door Broad Spectrum SPF dragen, ook op bewolkte dagen of als je binnen zou zitten is de manier om je huid gezond te houden en het vroegtijdige verouderen, rimpels, pigmentvlekken en huidkanker tegen te gaan. 

Wil je wat meer weten of persoonlijk advies? Kom langs in de winkel of stuur ons een mailtje naar info@ellenvandamme.be

 

Last van Pigmentvlekjes en zoek je naar een zonnebescherming die je pigment niet verdonkerd? Stuur ons een mailtje of kom eens langs!